RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Endelig i gang


Turid Brenden serverer mat og drikke i Stensparken. Foto: Erling BÅSEN
Turid Brenden serverer mat og drikke i Stensparken. Foto: Erling BÅSEN
Uteserveringen i Stensparken er i gang for fullt, med både nye gjester og svært så hjemmekjære stamgjester på plass.

STENSPARKEN: - Ja, nå er det tredje året på rad som jeg er i gang igjen her oppe i parken, sier en smilende Turid Brenden til Lokalavisen.

Selv om hun synes det er en smule trist at vannet ikke er kommet på plass i det vesle bassenget på toppen enda, er hun fornøyd med besøket så langt. Hun åpnet "dørene" 1.mai, og serverer også i år fra den lille boden, rett ved den vesle verneverdige paviljongen, for tiden sterkt nedtagget .

- Jeg har jo en del stamgjester nå da, sier Turid. Astrid Nygaard sitter godt installert med bokstabler på et lite bord, og leser til sykepleiestudiet.

God mat

- Du må få med at hun har sinnsyk god mat, sier hun blidt. Hun forteller at hun ofte sitter på uteserveringen og leser til studiet, og spiser i sola.

- Jeg er veldig kresen altså, så det er sagt, sier hun videre.

- Jeg satser på en god sommer i år, sier Turid som forteller om en tøff oppstart aller første året, men regner med godt vær og mange blide kunder i år.

Stensparken Uteservering holder åpent fra 11.00 til 18.00, men som Turid sier:

- Kommer det kunder litt senere, holder jeg gjerne åpent for det. Hun ønsker alle velkommen i år også, og er lykkelig for at det er Bydel St. Hanshaugen, som denne gangen finansierer det vesle toalettet ved siden av boden.

- Vi håper jo på ordentlige toaletter etterhvert, men det er veldig bra at bydelen betaler for det som står her i år,sier hun.

Litt nytt

Noen nye typer toast kan hun tilby, og gjerne en god grønnsakssuppe, chili con carne, is til ungene og selvsagt kaffe.

- Kaffen her er veldig god, sier stamkunde Astrid bestemt.

- Toast med brie, honning og valnøtter er veldig populær, sier Turid videre. Det blir heller ikke i år alkoholservering hos Turid. Hun forteller om at hennes prøveperiiode på tre år med sommerservering går ut i år, og håper på at det ikke blir andre som overtar siden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere