RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Endelig kafè!

Grete Middelthon og Heidi Brendengen trives allerede på Røa. Med kafeen Tid håper de å nå en ny kundekrets.

Røa: - De siste to ukene har det vært ganske hektisk og vi var ikke helt sikre på at alt kom til å gå i boks. Nå er vi svært fornøyde med resultatet og synes vi har fått til en personlig stil, smiler Grete Middelthon og Heidi Brendengen.

Lille ekstra

Lette lunsjretter, supper og tapastallerken samt servering av både vin og øl skal trekke unge og eldre med sans for det gode liv. Og er man fysen på noe litt ekstra godt står det både hjemmebakst og bakevarer fra Åpent Bakeri på menyen.
- Vi vil gjerne skille oss ut litt fra tilbudet generelt her på Røa, og det føler vi også at vi gjør. Men det er klart; når man har plukket litt her og litt der lurer man alltid på hvordan det vil fungere som en helhet. Passer for eksempel høyden på bordet til høyden på sofaen, sier Brendengen.

Detaljer

Fredag formiddag er flere av bordene opptatt på den trivelige cafeen. I hyllene frister alt fra eple og kanelte til julekaffe og honningglaserte valnøtter.
- Syltetøyet er som står ved disken er faktisk mormors og det smaker helt nydelig. Det er noe med de små detaljene. Det er vi begge opptatt av, sier Bredengen.
Foreløpig er åpningstidene mandag til onsdag til klokken 18.00 og torsdag og fredag til klokken 20, Men disse tidene er på ingen måte fastsatte.
- Vi kommer til å se det an ettersom ukene går og vi ser hvor mange mennesker som vil benytte seg av dette og når. Til sommeren har vi jo virkelig tenkt å holde åpent lenge slik at folk både kan nyte et glass vin og eventuelt et glass øl fra "Det lille bryggeriet" mens solen går ned i vest, sier Middelthon.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere