RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Et deilig oppdrag!


Idrettsbyråd Jøran Kallmyr klippet den røde snoren på byggeplassen for Voksen fleridrettshall. Han får hjelp av Magnus Strandman Lundal (9).
Idrettsbyråd Jøran Kallmyr klippet den røde snoren på byggeplassen for Voksen fleridrettshall. Han får hjelp av Magnus Strandman Lundal (9).
Med snorklipp og knusing av sjampis markerte byråd Jøran Kallmyr byggestarten for Voksenhallen onsdag. En av ildsjelene bak prosjektet, Frank Aubert mener dette er en stor merkedag for Vestre Akers Skiklub.

VOKSEN: Onsdag var 30 år med hard innsats over. I surt og ufyselig vær klippet idrettsbyråd Jøran Kallmyr over den røde snoren på byggeplassen for Voksen fleridrettshall. Godt hjulpet av skibrødrene Vegard og Magnus Strandman Lundal.

Fint avbrekk...

Og med en elegant knusing av en sjampisflaske mot en gravemaskin var anleggsarbeidet i gang. Og det syntes byråden var et fint avbrekk i hektisk hverdag.

– Dette er ett av de deilige oppdragene man kan ha som byråd! Dette blir et flott anlegg. Og et veldig godt eksempel på samarbeid mellom kommunen og idretten. Slike idrettshaller er fremtiden, slik at barn kan holde seg i aktivitet, sa Kallmyr.

– Vi ga aldri opp

Æresmedlem i Vestre Akers Skiklub, Frank Aubert var blant dem smilte mest i vindkastene på byggeplassen. Siden 1981 har han vært en av de sterkeste drivkreftene for å få hallen på plass. Om ti måneder kan han se at klubben kan flytte inn i en flott flerbrukshall. Han mener det er en milepæl i den 103 år lange historien til klubben. Oslo kommune skal eie hallen, mens skiklubben får driftsansvaret.

– For det første får vi en ny og flott idrettshall. Og for det andre får klubben et nye og flotte lokaler. Jeg håper klubben får en romslig driftsavtale, og at vi får ansvaret for det meste i hallen. Det vil bety mye for oss, ikke minst på inntektssiden, sier Aubert.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere