RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Et løft for Oslo tennisklubb


Tidligere toppspiller Jan Frode Andersen er selv OTK-spiller og klar for å vise god tennis sammen med en annen tidligere stjerne, Christian Ruud.
Tidligere toppspiller Jan Frode Andersen er selv OTK-spiller og klar for å vise god tennis sammen med en annen tidligere stjerne, Christian Ruud. Foto: foto: ARKIV
Når Oslo tennisklubb åpner sin nye og moderne boblehall lørdag, kan du få oppleve oppvisningstennis med Jan Frode Andersen og Christian Ruud, og du kan få prøve racketen selv!

MADSERUD: Oslo tennisklubb har tatt i bruk sin nye trebaners tennisboble på sitt flotte tennisanlegg på Madserud, like nedenfor Frognerparken. Dette feirer den tradisjonsrike klubben lørdag fra klokken 13.

Inviterer nabolaget

«Vi feirer vår nye boblehall og inviterer medlemmer, venner og nabolaget til hyggelig arrangement lørdag 15. januar. Vi oppfordrer alle medlemmer til å møte opp og til å ta med seg en tennisinteressert venn,» leser vi på klubbens nettsider, oslotk.no.

Programmet starter med tennisinstruksjon for barn og voksne nybegynnere klokken 13. Her er en rekke flinke trenere i aksjon, og de håper på stort oppmøte.

Stor tennis

Klokken 14.30 er det duket for stor tennis, når de to tidligere storspillerne, Christian Ruud og Jan Frode Andersen inntar den midterste banen i bobla for å vise hvordan tennis skal spilles.

Jan Frode, som nå har vært OTKs spydpiss i mange år, skryter av den nye boblehallen.

- Det fine med den nye boblen er at å spille her er som å spille i en hall. Det er morsommere å spille her enn for eksempel på Riksanlegget på Hasle. Bobla er et utrolig løft for medlemmene våre, sier han.

- Det er høyere under taket og mye bedre lys enn den gamle bobla. Jeg har alltid vært for hall og at man skal drite i bobler, men dette er et veldig bra alternativ, sier Jan Frode, som mener det har vært ganske nødvendig å få denne bobla opp for å sikre en god fremtid for klubben.

Sosialt og kafé

Etter oppvisningen blir det en sosial og uformell mixed turnering for medlemmer over 15 år.

Det vil bli enkel servering i kaféen gjennom hele arrangementet. Siste nytt er at det blir grilling utendørs.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere