RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Et tydelig politi


Stasjonssjef Gro Smedsrud får skryt for å være ute blant folk i lokalmiljøet.
Stasjonssjef Gro Smedsrud får skryt for å være ute blant folk i lokalmiljøet.
Per Christian Sommerfelt fra Karlsrud synes det er på sin plass å gi en honnør til Manglerud politistasjon.

Nils Skumsvoll
redaksjon@noblad.no


LAMBERTSETER: Onsdag fikk han seg nemlig en positiv overraskelse da han tok seg tid til en kaffe på uteserveringen ved Lambertseter senter.

- Først trodde jeg jo det hadde skjedd noe kriminelt da uniformert politi kom gående inn på senteret, men så viste det seg altså at det var en ren høflighetsvisitt, forteller han på telefon til Nordstrands Blad.

- Viktig innsats

Det viste seg nemlig at det ikke var snakk om en utrykning, men at stasjonssjef Gro Smedsrud rett og slett var ute for å høre hvordan folk hadde det.

- Så utrolig flott. Det vi vanligvis forbinder med politiet er jo biler som enten kjører med blålys eller er ute på patrulje. At selv sjefen tar seg tid til å være ute og snakke med folk i nærområdet er rett og slett veldig bra! Det vitner om et sterkt engasjement for lokalmiljøet som helhet, ikke bare det som skjer av negative hendelser, mener han.

- Hun spurte enkelt og greit om vi hadde det bra. Det kaller jeg viktig innsats fra politiets side. Skal man treffe folk må man være der de oppholder seg, og da var jo uteserveringen på Lambertseter et glimrende eksempel, skryter han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere