RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Fantastiske Jomfruland!


Vera Tvinde (43) fra Kjelsås vil ikke ha kaloribomber på grillen i sommer. Hun foretrekker det lettere liv. Og hun liker turer med "Birk".
Vera Tvinde (43) fra Kjelsås vil ikke ha kaloribomber på grillen i sommer. Hun foretrekker det lettere liv. Og hun liker turer med "Birk". Foto: Alexander Synstad
Vera Tvinde (43) fra Kjelsås vil ikke ha kaloribomber på grillen i sommer. Hun foretrekker det lettere liv. Og er betatt av Jomfruland.

- Vi tok turen til Jomfruland. Det var helt fantastisk. Vi gikk på turer, var i båt og dro til flotte Kragerø. En virkelig fin tur. Det blir nok også en tur til hytta vår i Trysil , sier Tvinde.

Som mange andre anbefaler hun også en tur til Aker brygge. I dag skal hun på tur sammen med en venninne og hunden "Birk".

- Og en tur i Nordmarka er glimrende om sommeren. Fra Kjelsås er det flere fine turruter. For eksempel til Linderudkollen. Jeg har bodd her hele mitt liv, og det er blitt mange turer.

Lett på grillen

Tvinde sier nei takk til store, fettdryppende flintsteker på grillen.

- Jeg vil ha lettere mat. Grillet fisk med salat er god, sunt og lett. Hvitvin hører med.

Og så tenker hun på fine sommerminner.

- Ett av dem er å gå ned langs hele Akerselva. Da titter jeg på alt det fine langs elva og tar en øl på veien. Det er fint det!

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere