RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Fenomenal service

Natt til onsdag ble Knut Haugen frastjålet sin elektriske rullestol utenfor sitt hjem i Oberst Rodesvei. Fredag formiddag kunne han legge ut på veien i en flunkende ny stol fra Hjelpemiddelsentralen.

NORDSTRAND: - Ja, denne historien fikk en lykkelig slutt. Jeg har ikke opplevd maken til effektiv service, skryter Haugen.

Levert på døren

Det var onsdag morgen Haugen oppdaget at frekke kjeltringer hadde stukket av med hans rullestol av typen Minicrosser. Han er naturlig nok avhengig av fremkomstmiddelet, og kontaktet umiddelbart politiet på Manglerud.
- De kom straks, slik at jeg kunne levere inn en anmeldelse med en gang. Dermed kunne jeg også søke om ny fra Hjelpemiddelsentralen, og det viste seg å være en overraskende enkel sak, sier han fornøyd.
Helge Sten Andersen er mannen som fikk æren av å levere stolen fredag. Han lar seg provosere over at folk kan få seg til å stjele rullestoler.
- Det er helt utrolig! Dette er garantert ikke gjort av folk som trenger en rullestol, for de har jo krav på en gratis fra oss. Sannsynligvis er det noen som plukker delene fra den. Dette er bare for ille, mener han, men er glad for at han kunne bidra til å bøte på skaden.
- Ja, dette gikk fra katastrofe til solskinnshistorie for mitt vedkommende, sier Haugen, før han "gir gass" og tar seg en prøvetur med den nye doningen. Om noen har sett rullestolen hensatt kan de kontakte Manglerud politistasjon på 22 70 51 00.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere