*Nettavisen* Nyheter.

- Finn frem kosten!

Nikoline Sundt (til venstre) og Celin Fjell satte pris på besøket av søstrene Ullrike (til venstre) og Ester Fosse. Foto: Anders Jørstad

Barna fikk menge seg med russen under barnas dag på Tryvann lørdag.

Klikk på bildet for å forstørre.

Rødrussen Celin Fjell meddelte barn fra Voksenåsen at også hun en gang var ivrig russekortsamler.

Klikk på bildet for å forstørre.

At russebussen var midt i mellom to fester, bar den litt preg av lørdag...

TRYVANN: Etter fredagens åpningsfest med strålende vær og høy partyfaktor, tok russen frem det edruelige i seg da de med brede smil lot smårollinger ta russelivet i nærmere øyesyn.

I tillegg til en tur i liften hvor barna fikk panoramautsikt over et russemekka som huser 10.000 russ, ble søskenflokken Ullrike (10), Peder (10), Ester (8) og Jørgen (5) Fosse fra Voksenåsen med på inspeksjon i bussene.

LES OGSÅ: Ikke sovet på 32 timer...

Rare lukter

I en buss der en rødruss forsikret at den sterke odøren og de moste ølboksene på gulvet var et bevis på at natten hadde vært morsom, rakk tiåringen Ullrike så vidt å steppe inn i bussen for hun poengterte "for en lukt".

Sittende i de kule baksetene fortalte hun at russen var snill, og stirrende ned i gulvet og ølboksene rådet hun russen å finne frem kosten.

Vi kårer byens kuleste russebusser! Sjekk hvordan du kan nominere din buss her!

Russekort

Celin Fjell og Nikoline Sundt i russebussen "Psykedelic Cirkus" fra Oslo Handelsgymnasium var formiddagen derpå strålende fornøyd med den ferske russetilværelsen.

Herkan du lese alt om ROKs nye nabotiltak i forbindelse med russefeireingen

- Åpningsfesten var kjempebra, og været har vært fantastisk, forteller blårussen Nikoline. I likhet med rødrussvenninna Celin, hadde hun holdt det gående - og dansende - til femtiden på morgenkvisten.

I russebussen lot russejentene barna ta de kule og litt merkelige maleriene på veggene i nærmere øyesyn. Maleriene er ført i penselen av en kunstnersjel fra handelsgym-russen, og Celin synes det var kjempehyggelig å vise fram bussen for barna.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.