*Nettavisen* Nyheter.

- Flott med flere butikker

Ytterst på hjørnet av BI-bygget ligger klesbutikken Soda. Vi ønsker flere butikker velkommen, sier medeier Klaus Evensen.

Campus Shopping er fellesnevneren for de forskjellige butikkene som befinner seg i BI-bygget. Helt på hjørnet med adresse Sandakerveien 116 ligger klesbutikken Soda. Medinnehaver Evensen er slett ikke redd for flere butikker tvers over gaten.
- Mer næring blir et løft for området. Flere butikker trekker flere mennesker, og det setter vi jo klart pris på, sier Evensen.
Nydalen er garantert under utvikling. Og har man ikke vært der på en stund har det som regel poppet opp en ny kafe, eller en ny butikk neste gang man tar seg en tur i området.
- Soda var for så vidt tidlig ute allerede i 2005. Vi brukte lang tid på å finne den mest interessante beliggenheten, og Nydalen er selvsagt spennende. Det har vært en jevn økning i omsetningen fra vi åpnet, sier Evensen.
Tusenvis av BI-studenter holder til som nærmeste nabo til butikken, men det er ikke bare motebevisste skoleelever som shopper hos Soda.
- 90 prosent av kundegrunnlaget er folk utenfor BI-systemet, forteller Evensen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.