RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Folk må våkne


Tyvene brakk opp døren i tredje etasjene da de brøt seg inn i en enebolig på Røa lørdag. Døren på dette bildet har ingenting med innbruddet i Røaveien å gjøre.
Tyvene brakk opp døren i tredje etasjene da de brøt seg inn i en enebolig på Røa lørdag. Døren på dette bildet har ingenting med innbruddet i Røaveien å gjøre.
Lørdag hadde carine Friis innbrudd i hjemmet sitt i Røaveien. Nå ønsker hun å advare andre beboere i nærområdet.

RØA: Innbruddstyvene hadde klatret opp i til terrassen deres i tredje etasje og brutt opp terrassedøren med brekkjern. Heldigvis har familien alarm i også i de øverste etasjene, og tyvene fikk derfor dårlig tid.

Allikevel fikk de rasket med seg noen gamle mynter, kontanter og noen smykker.

Ekkelt

Innbruddet skjedde rundt klokken 18.00 lørdag ettermiddag.

Det som er ekkelt, er å tenke på om tyvene kommer tilbake igjen, sier Friis til Akersposten.no.

Flere lignende tilfeller

Da politiet kom til Røaveien i etterkant av innbruddet, sa de at det hadde vært flere lignende tilfeller den siste tiden.

Politiet sa også at de skal ha hyppigere kontroller fremover, og prioritere innbrudd. Det var veldig godt å høre. Slike saker har vært nedprioritert den siste tiden, sier Friis.

Hun går nå ut med oppfording om at folk må våkne opp, låse døren, ikke ha stiger hengende ned, samt ha alarm også i de øverste etasjene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere