RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- For dårlig til trening

Rune Molberg i Manglerud Idrettspark sier at lysløypa nå er i så dårlig forfatning at den ikke egner seg som treningsløype.

MANGLERUD: Da løypa var i god forfatning benyttet vi den mye. Det er ikke det manglende lyset vi er mest stresset på, men selve underlaget. Delen som går ned mot Rognerud har blitt skikkelig våt, så det minner mer om en svær myr. Når det ikke etterfylles med bark langs løypa er den ikke egnet til trening. Den er for hard og det er for mange kvister der. Risikoen for skader er altfor stor, sier Molberg.
Han legger til at 80 prosent av løypa er helt grei å gå tur i - dersom man er godt skodd.

Med en gang

Molberg forteller at han har vært på befaring med kommunen, og at man da estimerte hvor mye det vil koste å få satt løypa i stand igjen.
Det er ingen uoverkommelig sum. Det ble anslått at det vil koste i underkant av 400.000 kroner. Dersom ikke pengene blir lagt inn i budsjettet for 2006 eller 2007 vil det trolig ikke bli gjort noe med løypa. Sånne ting må man ta med en gang, hvis ikke er det bare å glemme.
Han ser ikke for seg at Manglerud Idrettspark skal ta over ansvaret for løypa. Vi har aldri tort å si ja til å vedlikeholde løypa siden vi ikke har utstyr å gjøre det med. Når pærer skal skiftet må man blant annet bruke lift.
Molberg synes det er synd at løypa har blitt i så dårlig stand.
Da jeg var ung brukte jeg den masse. Traseen på 2,4 kilometer er egentlig en flott treningsløype.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere