- For skitne tøser og sprengkåte menn

Deathcrush får passet sitt påskrevet når andre musikere skal beskrive musikken deres.

OSLO: Det var en musikerkollega som kom med denne uttalelsen da han skulle beskrive musikken til det genierklærte Oslo-bandet.

Henger seg på

Deathcrush består av Andreas Larssen, Åse Røyset og Linn Nystadnes .

– Lars Preuss fra Okkultokrati kalte oss et noise rock-angrep på no-wave. Hva vi mener selv? Vi har vel aldri tatt stilling til hva vi vil spille, så vi får henge oss på dem, sier Linn Nystadnes til dittOslo.no.

– Hva er spesielt med akkurat deres materiale?

– Det er noen ord man unngår som pesten som band, men mot-norrmalt er kanskje lov å si? Om det er så spesielt vet vi ikke, men da vi begynte å spille sammen skjønte vi at det som skjedde i øverommet ikke skjer med alle ihvertfall.

Ut på landeveien

– Hvor går veien videre nå?

– Vi kom nettopp tilbake fra noen datoer som oppvarming for Sleigh Bells i Europa, og det kan se ut som våre veier vil krysse igjen. Forhåpentligvis blir det også den amerikanskje landeveien med fantastiske doomsters Altaar, vestkyst Norge med Syntax terrOrkester og Toft, og noen herlige festivalopplevleser i sommer. Og så gleder vi oss til Tromsø! Og Kristiansand! Og Bergen! Men først blir det JaJaJa! med Årabrot og Kellermench i London 24. februar. Takk til englands beste musikkaviser Quietus og Stool Pigeon for det! Vi er veldig bortskjemt., avslutter Linn.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.