RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Fortviler over manglende tilbud


 
 
I dag er det nytt =Oslo i salg på gata i Oslo. Her kan man lese første del fra en pårørende til en rusavhengig.

En pårørende til en rusavhengig har skrevet sin livshistorie, som publiseres i =Oslo i fire deler.

Det er viktig for oss å bidra til at pårørende får en sterkere stemme. Denne historien har en ekthet og oppriktighet som gjør den til et vesentlig bidrag. Jeg oppfordrer alle interesserte til å følge denne historien gjennom våren og sommeren, sier redaktør Anlov P. Mathiesen.

Han sier til Østkantavisa at de stadig blir kontaktet av fortvilte pårørende.

- Vi er i kontakt med mange pårørende, både av selgere og andre. Det er generelt mye fortvilelse over manglende tilbud til både avhengige og pårørende. Det som ofte går igjen er følelsen av ikke å bli tatt på alvor av helsevesenet, opplyser Mathisen.

Hilde Hummelvold innreder

=Oslo inviterte også Hilde Hummelvold til å innrede hjemmet til Tore Hammer, en av magasinselgerne. Engasjementet ble stort og Hummelvold og ektemannen Petter Nome involverte seg for å skaffe både komfyr og kjøleskap. Tore Hammers reaksjon og resultatet kan du lese om i =Oslo.

Tema: Økonomi

Finansminister Kristin Halvorsen innleder denne månedens temadel, mens bokaktuelle Olaf Olsvik forteller om sitt liv som skjult rusmisbruker.

- De rikeste snakker mye om penger og klager stadig vekk over at de må betale skatt til fellesskapet. Men penger er viktigst for dem som har for lite. Noen av dem selger = Oslo, sier Kristin Halvorsen.

For =Oslo ønsker de å gi et bilde av hvordan de ser på den økonomiske krisen som er i verden for øyeblikket.

- Vi syns det var en god idé å skildre økonomi fra vårt perspektiv, i disse finanskrisetider. Gi noen andre perspektiver på det hele, avslutter Mathisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere