*Nettavisen* Nyheter.

- Gi P-bot-pengene til kreftsyke barn!

Ulvøya-mannen Knut Chr. Hallan har kjempet mot Trafikketaten - og seiret. Nå vil han at dette skal komme kreftsyke barn tilgode.

I en periode på 150 dager skrev Trafikketaten gebyrer så blekket sprutet i området Rosenkrantzgate/Kristian 4. gate. Dette hadde sitt utgangspunkt i at politiet ønsket bedre oversikt i området. Men Hallan og mange med han var ikke særlig begeistret over utfallet. Ca. 4000 personer fikk gebyrer i løpet av de 150 dagene, og dette betø i kroner ikke mindre enn 2 millioner.
Hallan satte igang en aksjon, og denne aksjonskomiteen har jobbet for å få ettergitt gebyrene.
Nå har den lille mann seiret i kampen mot byråkratiet, sier Hallan. Byrådet har nemlig vedtatt å ettergi gebyrene.
Ulvøya-mannen er selvfølgelig svært godt fornøyd med dette. Men jeg tror nok at de fleste vel hadde sett at disse pengene var tapt. Derfor foreslår aksjonskomiteen at pengene - 2 millioner kroner fra 4000 mennesker går til noen som virkelig trenger dem.
Hallan og noen av de han har arbeidet sammen med, synes at kreftsyke barn på Rikshospitalet og Radiumhospitalet bør få pengene. Helst ville jeg at kommunen overførte hele potten direkte til formålet, men juridisk så går ikke det. Hver enkelt må gi sin del når de får pengene tilbake. Jeg har vært i kontakt med en del, og de er begeistret for initiativet mitt, men jeg får naturlig nok ikke tak i på langt nær alle. Derfor går jeg nå ut i media og oppfordrer alle de 4000 som nå får sine 500 kroner tilbake.
Dette gjelder altså de som parkerte i det aktuelle området i perioden 20/8-04 - 14/1-05. Om det er andre som får ettergitt parkeringsbøter og som ønsker å være med på det gode formål, må de gjerne det, sier Knut Chr. Hallan. Dere i Nordstrands Blad var jo sterkt med i bildet slik at mange har fått igjen penger etter parkeringsgebyrer på Mosseveien ved Katten i fjor sommer, så kanskje de vil gi til vår lille kreft-aksjon.
Knut Kr. Hallan kan treffes på tlf. 920 18 009, fax 22 74 53 75 eller på mail: knut@morgan.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag