*Nettavisen* Nyheter.

- Gjenspeiler ikke virkeligheten!

Notar har leiligheter fra prosjektet "The Academy" i Nydalen ute for resalg. Daglig leder sier leilighetene selger godt.

Nydalen: - Det som er skrevet i avisene angående flukt fra dette prosjektet gjenspeiler på ingen måte virkeligheten. Det vil alltid være noen som investerer i leiligheter i spekulasjons-øyemed for så å forsøke og selge dem igjen like før overtakelse. Dette er selvfølgelig ikke vi meglere særlig begeistret for, men det er lite vi kan gjøre, forteller Martin Bergersen, daglig leder i Notar Nybygg.
Artikkelen i Dagens Næringsliv fra 29. mai har tittelen "Studenter rømmer hybelhus" og dreier seg om de 72 leilighetene i prosjektet "The Academy" som raskt ble utsolgt. Men så begynte leilighetene å dukke opp på resalg på Finn.no. Dagens Næringsliv forteller videre at de har vært i kontakt med flere meglere som har som har fått i oppdrag å reselge leilighetene og som sier de er vanskelige å få solgt.
- Jeg føler det her handler om å sikre gevinst på leiligheten før overtakelsen og ikke en flukt fra prosjektet. Selv vet jeg at vi i Notar har solgt fem leiligheter fra dette prosjektet på ti dager og det er vi svært fornøyd med, opplyser Bergersen.
Han understreker at det har vært bred interesse for prosjektet.
- Dette er nye leiligheter i et attraktivt strøk med kort vei til det meste. Vi hadde aldri frykt for å ikke få solgt disse leilighetene, avslutter Bergersen.
Schjeldrupsvei 33 består av fire eksisterende leilighetskomplekser som er i ferd med å bygges om/rehabiliteres. Planlagt ferdigstillelse er august i år.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.