RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Gøy uansett vær


- I dag ville jeg gå for gult. Det var fordi for noen år siden hadde jeg på meg gul genser og da fant alltid de jeg var sammen med meg, forteller Tone Aamodt, her sammen med Erica Møllvold.
- I dag ville jeg gå for gult. Det var fordi for noen år siden hadde jeg på meg gul genser og da fant alltid de jeg var sammen med meg, forteller Tone Aamodt, her sammen med Erica Møllvold.
På Øyas siste dag kom regnet, og det forventes en relativt fuktig opplevelse. "Helt greit" er meldingen frafestivalpublikummet.

MIDDELALDERPARKEN: - Etter tre øl merker vi det ikke allikevel, smiler Tone Aamodt og Erica Møllvold, for anledningen ikledd henholdsvis knallgul og gjennomsiktig regnponcho.

- I dag ville jeg gå for gult. Det var fordi for noen år siden hadde jeg på meg gul genser og da fant alltid de jeg var sammen med meg, forteller Tone, som likevel ikke var helt fornøyd med kvaliteten.

- Den kosta hundre kroner og jeg kjøpte den utenfor her. Jeg vet ikke helt om det var verdt pengene for den revna, så jeg har måttet tape den sammen, sier hun, men både hun og Erica er skjønt enig om at festival i regnvær også er gøy.

- Ja, vi har vært her alle dager, så vi har fått med oss ganske mye fint vær, så da er det greit at det regner en dag også. Det gjelder bare å ta det med et smil og prøve å ha det gøy likevel, ler de to.

Kø for å kjøpe poncho

- Det kom en skur på onsdag, og da var det stappfullt her med en gang, forteller Henning Skedsmo, som betjener Øyas Merchandise-bod.Her selges blant annet gjennomsiktige regnponchoer - et must for festival i regnvær.- Ja, hvis det er regn kommer folk fort for å kjøpe disse, sier Skedsmo, som ellers kan fortelle om rekordsalg av Øya-effekter for 2009-utgaven av festivalen.LES ALT OM ØYAFESTIVALEN HER- Det har blitt solgt mye mer i år enn i fjor.- Hva tror du er årsaken til det?- Det er ikke godt å si, kanskje det er finere design i år. De grønne t-skjortene har vært mest populære, men også de med skrift på ryggen. De måtte vi bestille mer av, faktisk, sier Skedsmo.

- Trives

En rask kikk på værvarselet for lørdag forteller at regnponcho i dag nok bli en vinner på klesfronten på Øya. Både Yr.no og Storm.no melder om jevnt grått og regn hele lørdag og temperaturer på rundt 15 grader.

For Synnøve Vabø Blådammen på snart to år, var det greit med regn, men morsommere med sol i følge mamma.

- Hun trives, men det er jo litt vått. Vi måtte ta en tur på kafé for å tørke litt, og hun synes nok det var litt morsommere i går, men ellers er det veldig bra her!

Uansett er nok dagens heteste tips: Husk regntøy og gummistøvler!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere