*Nettavisen* Nyheter.

- Hæ?! Er jeg tatt ut?

Kim Andre Madsen erstatter Thomas Rogne i A-landslagstroppen til kampen mot England på Ullevaal. Foto: (Foto: Digitalsport)

Eks-Lynspiller Kim André Madsen (23) er tatt ut til landslagstroppen mot England.

DRAMMEN/VESTLI: Tidligere Lyn-spiller Kim André Madsen (23) fra Vestli har storspilt for Strømsgodset hele sesongen. Nå belønnes han med plass i landslagstroppen.

Oslo-gutten erstatter Celtic-spilleren Thomas Rogne i troppen som lørdag møter England til privatlandskamp på Ullevaal stadion.

Madsen ble svært overrasket da Drammens Tidende serverte ham nyheten mandag ettermiddag.

– Hæ?! Er jeg tatt ut? Det har jeg ikke fått med meg. Veldig gøy!

LES OGSÅ: Kim André Madsen krysser by'n for Lyn

Bunnsolid

Unggutten var opprinnelig tatt ut i U 23-troppen som skal møte Wales, men nå blir det i stedet England på Ullevaal for Arsenal-supporteren. En hyggelig opptur for spilleren som var ute med en lei skade i foten fra september i fjor til like før seriestart.

– Serieledelse med Godset og landslagsuttak. Det blir ikke bedre enn dette, sier en smørblid Madsen.

Den tidligere Lyn-spilleren har vært bunnsolid i midtforsvaret sammen med makker Alexander Aas gjennom hele sesongen, og er definitivt tilbake på det nivået som førte til at han debuterte med flagget på brystet mot Tsjekkia i august i fjor. Madsen topper spillerbørsen i Drammens Tidende, men selv er han innstilt på å komme opp på et enda høyere nivå.

– Jeg føler at formen nærmer seg, sier Madsen beskjedent.

Tre stoppere i troppen

Brede Hangeland (Fulham) og Vadim Demidov (Real Sociedad) er soleklare førstevalg i midtforsvaret mot England, men dersom det skjer noe med en av disse er det duket for Kim André Madsen, all den tid det kun er tre stoppere i troppen.

- Jeg skal være klare hvis sjansen kommer, fastslår Madsen.

Godset-spilleren er også aktuell for troppen til privatlandskampen mot Kroatia 2. juni, dersom det viser seg at Thomas Rogne ikke blir kvitt sin strekkskade.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.