*Nettavisen* Nyheter.

- Håper på 4 - 4

 

Tidligere Vålerenga-spiller og ihugga Liverpool-fan, Tom Henning Hovi, er glad han slipper å ta et standpunkt på hvilke lag han skal holde med i sommer på Ullevål.

- Vålerenga kommer nok ikke til å spille i Champions Leauge på noen år, så jeg slipper å ta en avgjørelse på hvilke lag jeg skal holde med når de møtes nå. Men om de hadde møttes i en betydelig europacupoppgjør så hadde jeg holdt med Enga, ler han.

Spilt mot de før

Tirsdag 5.august kommer Gerrard, Torres og resten av Liverpool-spillerne til Ullevål for å spille treningskamp mot Enga.

- La du opp et år for tidlig, Tom Henning?

- Nja, det kan være det. Men jeg har møtt de før og det var allright det. I 1999 spilte vi mot de i en showkamp som endte 0-0. Jeg husker at Kjetil Rekdal bommet på straffe i straffesparkskonkurransen, noe vi gutta syns var fryktelig moro. Kjetil skulle chippe ballen midt på mål, men der stod Westerveld og bare plukket den opp, mimrer Hovi.

Skal på kampen

Tom Henning Hovi, som sitter i hovedstyret til Vålerenga, tror det vil bli et jevnt oppgjør på Ullevål.

- I slike oppgjør pleier ikke det å være all verden forskjell på lagene. Men dette er vel siste gjennomkjøringen til Liverpool og de vil vel gå for seier. Men jeg tror ikke på noen kalasseier, avslører den tidligere midtstopperen.

-Skal du på kampen?

- Hehe, det skal jeg. Ingen tvil, avslutter Tom Henning, som tror det hele ender 4-4.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.