RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Har mer respekt for Nokas-ranerne


- Jeg har mer respekt for Nokas-ranerne enn disse. Der var det i alle fall ikke barn inne i bildet, sier småbarnsfaren om det brutale ranet av familien hjemme i Bjørndal.
Foto: Svein Gustav Wilhelmsen
- Jeg har mer respekt for Nokas-ranerne enn disse. Der var det i alle fall ikke barn inne i bildet, sier småbarnsfaren om det brutale ranet av familien hjemme i Bjørndal. Foto: Svein Gustav Wilhelmsen
Den profilerte eiendomsmegleren tror ikke han var et tilfeldig offer, og mener fortsatt Bjørndal er et trygt sted å bo.

BJØRNDAL: Det var i 20.30-tiden tirsdag kveld at småbarnsfamilien i Bjørndal ble overfalt og ranet i sitt eget hjem. De maskerte og bevæpnede mennene truet seg inn i huset, hvor de bandt foreldrene på hender og føtter, og forsynte seg med det de fant av verdisaker.

- Håndplukket

Eiendomsmegleren, som fortsatt ønsker å være anonym, synes ikke naboene skal være redde etter den brutale hendelsen.

- Nei, jeg tror dette hadde skjedd om vi hadde bodd hvor som helst. Jeg var håndplukket. De skulle ta meg, sier han til Nordstrands Blad.

Barnefamilien vurderer ikke å flytte fra området etter den svært ubehagelige opplevelsen.

- Definitivt ikke. Vi har planer om å kjøpe et nytt hus uansett, men vi trives veldig godt i Bjørndal, sier tobarnsfaren.

Den profilerte megleren er ikke i tvil om at familien ikke var tilfeldige ofre. Han er også sikker i sin sak på hva ranerne var ute etter.

- Verdiene. De skadet oss veldig lite, selv om de hadde alle muligheter til å skade oss. De slo meg bare to ganger, og rørte ikke kona eller barna, sier han.

Synes synd på ranerne

- Hva tenker du om de som utsatte dere for dette?

- Jeg synes synd på dem - at det går an å synke så dypt. Jeg har mer respekt for Nokas-ranerne enn disse. Der var det i alle fall ikke barn inne i bildet. De er de laveste av de lave på rangstigen blant kriminelle, sier småbarnsfaren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere