*Nettavisen* Nyheter.

- Har virkelig tatt av!

Iren Jørgensen og Anne Kari Sjaastad trives i hverandres selskap. foto: elisabeth c. wang

Strikkekaféene som arrangeres i Frysja 33, har blitt svært populære i nærmiljøet. 27. januar får kaféen besøk av designer Tine Solheim.

KJELSÅS: De to første gangene holdt vi strikkekaféen her, men vi innså etter kort tid at vi hadde behov for bedre plass. Dette lokalet er ikke ment for 70 mennesker samt en foredragsholder, smiler daglig leder ved forretningen «Strikkeriet» på Stillatorget, Iren Jørgensen.

Én gang i måneden

Lokalene i Frysja 33 ble en god erstatning, og én gang i månenden strømmer det på med strikke- og designinteresserte til kaféen.

Vi startet med strikkekaféene rett etter jeg hadde fått med meg Anne Kari Sjaastad på laget. Hun er ansatt ved Strikkeriet og en ressurs jeg ikke kunne klart med uten, sier Jørgensen.

Følger trender

Både Sjaastad og Jørgensen er opptatt av gleden ved å lage egne produkter helt fra bunnen. Og det kommer stadig folk innom forretningen for råd og tips.

Vi er begge opptatt av å følge trendene og å viser nye modeller i forretningen. Modellene strikker vi selv, så vi har nok å henge fingrene i, sier Jørgensen.

Strikkekaféen i Frysja 33 åpner dørene klokken 18.30. Klokken 19.00 starter foredraget ved Tine Solheim.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.