*Nettavisen* Nyheter.

- Helt i skyene

Mette Iuel og resten av gjengen i rapgruppen Røa Eldresenter ser frem til finale. foto: ELISABETH C. WANG

Mette Iuel (69) og resten av rapgruppen Røa Eldresenter er i skyene. Fredag gikk de videre til finalen i Norske Talenter.

RØA: - Man begynner jo å lure litt, men det er vel ikke for sent å tro på undere. Vi er for tiden svært forbløffet, men gleder oss veldig, smiler Iuel.

LES OGSÅ: Nå venter Hollywood

Plakat

Hun har tatt en snarvisitt innom Ullern Avis Akerspostens lokaler mandag ettermiddag.

- Jeg var oppe på senteret i sted og der hadde de hengt opp plakat av oss. Du kan tro det var mange hyggelige tilbakemeldinger å få, så det er gøy, sier hun.

- Trist

Iuel innrømmer raskt at Eirik Gjendemsjø, som fredag måtte forlate Norske Talenter, var en klar favoritt.

- Det synes jeg var trist, men jeg fikk heldigvis litt trøst av barnebarnet mitt. Han mente at nå, når vi hadde vist oss frem, var det ingen som trengte å være redde for å bli gamle mer. Den varmet godt, sier Iuel.

For ung for gamlehjem

Pensjonistene har blitt kjendiser over natten, men ikke alle fansene forstår dette med tilknytningen til Røa eldresenter.

- Jeg lo godt på fredag da to søte jenter på rundt 14 år kom bort til meg . De mente jeg var alt for ung for å bo på gamlehjem. Neida, sa jeg, det er ikke et gamlehjem og jeg bor ikke der. De har franskkurs og tyskkurs og mange andre aktiviteter som vi deltar på. Å ja, svarte jentene, det er en slags ungdomsklubb. Den syntes jeg var god, sier Iuel mens hun ler hjertelig.

En slagplan

8. mai er det duket for finale for rapgruppen Røa Eldresenter på Norske Talenter. De spreke rapperne har med andre ord ingen tid å miste.

- Det blir hektisk nå, ingen tvil om det. Finalen er om i underkant av to uker, og da må alt sitte spikret. I ettermiddag skal vi møtes og legge planen videre, så det blir spennende. Vi skal gi alt, det er det ingen tvil om, avslutter Iuel og haster mot døren.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.