RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Helt sinnssykt!


Et bilde kan faktisk si mer enn tusen ord.
Et bilde kan faktisk si mer enn tusen ord.
Det er både festivalsjef Gaute Haaversen-Westhassel og publikums dom etter Oslo Lives første dag.

KONTRASKJÆRET/SENTRUM: - Det var en helt sinnssykt bra dag, kort og godt. Alt gikk som smurt: vi hadde korte barkører, brukte liten tid på innslipp, vi hadde ingen problemer med verken vold eller narktik og det så ut som publikum koste seg veldig. Det var rett og slett en kjempeopplevelse, sier Haaversen-Westhassel etter at festivalens første dag er unnagjort.

Første dagen er viktig

- Den første dagen er veldig viktig for en fersk festival som oss, og jeg føler vi fikk satt standarden i går. Det meldes om at det selges ekstremt mye billetter til i dag - jeg har faktisk tro på at vi kommer til å selge ut i løpet av dagen, sier en optimistisk festivalboss.

Vi har et mye sterkere program og ikke minst en bedre helhet i det: vi har rendyrket konseptet med fire sjangerdager og lært av utfordringene vi støtte på i fjor.

N.A.S.A overrasket "alle"

Etter at portene åpnet litt over halv fem i går ettermiddag gikk det slag i slag på det intime festivalområdet.

Førstedagens største overraskelse for mange var nok den amerikanske produsentduoen N.A.S.A (North American South American), som skapte topp stemning blant de mange danseglade publikummerne som hadde funnet veien til Kontraskjæret i går.

Det var en alt annet enn kjedelig konsert rent visuelt, med både publikums- og romveseninvasjon på scenen. Det var faktisk såpass mange blikkfang at vi har lagt ut et eget bildegalleri med bilder fra N.A.S.A-konserten.


SE BILDENE HER!

Kveldens vinner: 2manydjs

Men da den belgiske DJ-duoen 2manydjs gikk på scenen tok det virkelig av.

Senest i mars i år skulle belgierne stått på scenen på Betong, men avlyste konserten i siste sekund. De skulle egentlig spilt under fjorårets Oslo Live, men også denne konserten ble avlyst.

Men de som hadde ventet lenge, hadde ventet på noe godt. Veldig godt. Et så takknemlig og bevegelig oslopublikum er virkelig ikke alle artister forunt.


SE BILDER FRA GÅRSDAGENS FEST HER!

- Tok helt av

Og publikum var da fornøyde også.

- 2manydjs tok helt av. Fantastiske mikser , nesten bare godlåter og et publikum som var helt med, sier Audun Haukaa, som også fikk med seg festivalen i fjor.

- Det var fett på Justice i fjor også, for all del, men folk tok ikke på langt nær så av som de gjorde i kveld. Kanskje heten har gått til hodet på oslofolket, undres en svett, tørst og storfornøyd festivaldeltaker.

Han er, som de fleste andre, også meget begeistret for den beskjedne billettprisen.

- Prisen rettferdiggjør at du må betale 60 for pilsen. Ikke noe stress.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere