*Nettavisen* Nyheter.

- Helt spesielt

Regissør Leif Stinnerbom har blant annet lagt inn et spennende møte mellom norsk og samisk kultur som en ny dimensjon i "Stormen".

Klassikere har alltid stått på Riksteaterets reportoar, men dette blir helt spesielt.

NYDALEN: Det sa Riksteaterets teatersjef, Ellen Horn, om oppsetningen av Shakespeares stykke "Stormen" under lanseringen av Riksteaterets vårprogram.

Magisk eventyr

Årets første oppsetning på Riksteateret er for første gang en samarbeidsproduksjon med et samisk teater.

Dette er et av Shakespeares magiske eventyr, fortalt på en folkelig og fantasifull måte med dans og levende musikk på scenen.

LES OGSÅ: Satser på det spektakulære

Ny dimensjon

Regissør Leif Stinnerbom har blant annet lagt inn et spennende møte mellom norsk og samisk kultur som en ny dimensjon i historien, blant annet med innslag av samisk joik.

Jeg har ambisjoner om å fokusere på møtet mellom sivilisasjon og natur. Shakespeare tar opp disse spørsmålene på en veldig aktuell måte, sa Stillerbom under lanseringen.

Se flere bilder fra Riksteaterets vårlansering her

Vinn VIP-billetter!

Nå kan du vinne VIP-billetter til førpremieren av Stormen på Riksteateret 15. januar. Inkludert i førstepremien er en middag for to på Bølgen og Moi i Nydalen i forkant av forestillingen.

Det eneste du trenger å gjøre for å være med i trekningen av VIP-billettene, er å svare på ett enkelt spørsmål, og fylle inn dine kontaktdetaljer i spørreskjemaet.

Gå direkte til konkurransen her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.