RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Hent pakkene før det er for sent

Mer enn 6000 pakker ligger fortsatt på landets postkontorer og Post i Butikk etter juletrafikken. Hent pakken før det er for sent, lyder oppfordringen fra Posten.

OSLO: Det er først og fremst i de store byene at mange pakker ikke er hentet. I landet forøvrig har kundene vært flinkere til å hente sendingene. Øverst på listen over postkontorer med mange pakker er Stavanger sentrum og Bogstadveien i Oslo.

Posten har over 5000 Smartpost-pakker og vel 1000 pakker fra utlandet som ikke er hentet. Vanligvis er hentefristen to uker, men i forbindelse med jula er den blitt utvidet til etter nyttår. Nå må imidlertid pakkene hentes raskt dersom de ikke skal bli returnert.

– Det ligger mye omtanke bak pakkene som er sendt. Både avsender og Posen er opptatt av at pakkene kommer helt frem. Vi håper derfor mottakerne er raske med å få hentet de, slik at færrest mulig opplever at de blir returnert, sier konserndirektør Lars Tendal i Posten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere