RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Karen Bruusgaard (#5) og resten av OSI fikk svært lite til mot Oslo Volley.
Karen Bruusgaard (#5) og resten av OSI fikk svært lite til mot Oslo Volley.

- Historiens dårligste kamp

OSI-trener Odd Ekerhovd var alt annet enn fornøyd etter det soleklare kvartfinaletapet mot Oslo Volley tirsdag.

Trasop: Oslo Volley fikk det svært så enkelt i kvartfinalemøtet mot OSI i Oppsal Arena tirsdag kveld. Kun litt motstand i det tredje settet var det OSI maktet å by på av motstand, mot et heltent og ikke minst humørfylt hjemmelag som nå viser storform i både seriespill og i NM.

En meget skuffet trener

Trener Odd Ekerhovd var meget misfornøyd med lagets manglende innstilling og kunne heller ikke helt sette fingeren på hva som gikk galt;

- Dette gikk overhodet ikke som forventet. Vi hadde ambisjoner om å spille jevnt med Oslo Volley, men i stedet så spiller vi historiens dårligste kamp. Jeg kan heller ikke gi noen god forklaring på hva som skjedde, men det var helt horribelt å bivåne den manglende viljen til å vinne.

- Nå må vi se fremover og ikke la dette knekke oss. Jeg kan i hvert fall love bedre innsats fremover, forklarte en oppgitt trener til Lokalavisen St. Hanshaugen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere