RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Hyggelig og bestemt

Haakon Lie tilbragte aller siste del av sitt 103 år gamle liv på Oppsalhjemmet. Paradoksalt nok var det private drivere som hadde omsorgen for ham.

OPPSAL: Riikka Aubert er daglig leder ved Oppsalhjemmet som fra 1. mai har vært drevet av Norlandia Omsorg. Hun forteller at Haakon Lie aldri diskuterte privat drift kontra offentlig drift med henne eller personalet. Hun er ellers svært forsiktig med å si noe som helst, av hensyn til personvernet.

- Men jeg kan si så mye som at de andre beboerne var veldig begeistret over å ha en så viktig mann boende på samme sted som dem selv.

Hun forteller at de ansatte opplevde at både Haakon Lie selv og hans pårørende var svært fornøyd med Oppsalhjemmet.

- Han var en veldig hyggelig og høflig og bestemt mann, sier hun.

- Lederen av Oslo Arbeiderparti, Jan Bøhler, har fortalt at Haakon Lie var svært opptatt av sykehjemssituasjonen i Oslo, og han mente det var for få ansatte pr beboer også der han selv bodde. Opplevde dere at han tok opp dette med dere?


- Nei. Vi mener da også at vi har veldig mange kompetente og flinke folk, og at bemanningen står i forhold til jobben som skal gjøres, sier Riikka Aubert til Nordstrands Blad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere