RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
 

- Ikke bare flaks

Lørdag er det finale i Monopol på Aker Brygge. Norgesmesteren vinner en reise til Las Vegas hvor det er verdensmesterskap i Monopol.

En av finalistene er Stein Egil Drevdal fra Frogner. Han var en av seks deltakere som gikk videre fra semifinalen forrige lørdag og han synes det er artig å kunne spekulere i disse finanskrisetidene.

- Media slåss jo om å spå økonomiens undergang. Derfor er det utrolig gøy å spille monopol, siden spillet er særdeles aktuelt for tiden, sier han til Lokalavisenfrogner.no.

Han sier at han fikk en overraskelse på det høye nivået som møtte han i semifinalen.

- Jeg ble slått av to personer i semifinalen. Det er mange som har tenkt gjennom strategien sin på forhånd og mange med trente pokeransikt, opplyser Stein Egil Drevdal.

For å vinne må man selvsagt ha en god porsjon flaks, men man må også være dyktig mener finalisten.

- Monopol handler mye om flaks, men det handler også om å se hvilke gater man statistisk sett vil lande mest på, for så å gjøre gode handler for å ende opp med disse. Også handler det naturligvis om å ikke gjøre noe dumt, sier Drevdal.

Vinneren av lørdagens finale får sponset en tur til Verdensmesterskapet i Las Vegas. Forrige gang arrangementet ble avholdt var det i Tokyo med deltakere fra 36 land. I år forventer Hasbro deltakelse fra så mange som 40 land, inkludert Norge.

- Hvordan skal du feire om du vinner?

- Da blir det napoleonskake til kaffen tenker jeg, avslutter Stein Egil Drevdal.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere