RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ikke mye vold i fotball

Daglig leder i Oslo fotballkrets, Jan-Erik Reiersen avviser at vold er blitt et problem i fotballen. Det er synd at riksmedia kun fokuserer på en promille av breddefotballen, mener Reiersen.

Oslo: I følge Reiersen, som har vært daglig leder i fotballkretsen i 11 år, har ikke hyppigheten av vold ute på fotballbanen økt i løpet av disse årene. Reiersen mener media har feil fokus.
- Riksmedia fokuserer kun på en promille av det som skjer i fotballen - Tippeligaen og vold. Det er synd. Fotball bidrar til mye positivt for barn og unge. Når media får det til å virke som det til stadighet forekommer vold på fotballbanen, er det helt feil, påpeker Reiersen og fortsetter:
- Jeg kan bekrefte at Lille Tøyen har trukket laget sitt. Saken er fortsatt under behandling. De som forbrøt seg vil bli kraftig sanksjonert. Selv om laget har trukket seg, er saken ikke ut av verden. I årets sesong blir det spilt 21.000 kamper i Oslo fotballkrets.
- Det ville vekke oppsikt hvis ingenting skjedde når det er så mange kamper som spilles. Det blir ikke mer og mer vold. Vi får noen grove tilfeller innimellom. Norsk fotball er veldig aktive med å oppfordre til fair-play, understreker Reiersen.
De som forbrøt seg vil bli kraftig sanksjonert. Selv om laget har trukket seg, er saken ikke ut av verden.
Jan-Erik Reiersen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere