RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ikke noe boligkrakk

Styremedlem i EFF, Magne Blindheim, har ikke noe tro på at vi vil oppleve et boligkrakk i Oslo. - Vi kan kalle det en korreksjon nå. Men nedgangen skjer jevnt, og vi snakker ikke om noe krakk, sier han til HegnarOnline.

Boligprisene falt for femte måned på rad i november.

- Vi kan kalle det en korreksjon nå, sier styremedlem i EFF Magne Blindheim til HegnarOnline, men peker samtidig på hva som gjør ham trygg på at nedgangen vi er inne i er forbigående.

Norges Eiendomsmeglerforbund (NEF) og Eiendomsmeglerforetakenes Forening (EFF) la i dag frem prisstatistikken for november, og tallene viste et sesongjustert fall for femte måned på rad, denne gangen på 0,4 prosent.

- Hvis du ser på volumet i markedet, er ikke dette uventet. Dessuten blir en jo automatisk litt avventende av alt som står i media, sier partner og faglig leder i Eie Eiendomsmegling i Bogstadveien Magne Blindheim til HegnarOnline.

Blindheim er styremedlem i EFF.

- Vi kan kalle det en korreksjon nå. Men nedgangen skjer jevnt, og vi snakker ikke om noe krakk. Vi må se på hvor mye renten er satt opp det siste året, og hvordan volumet har utviklet seg. Volumet er faktisk høyere enn i november i fjor. Selv om det er nedgang, stopper altså ikke volumet opp. Dette viser at det er tak i markedet, og at gjør oss trygge på at dette er forbigående, legger han til.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere