RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ikke noe juggel her!


FORBEREDELSER: Tori Bakke (til v) og niesen Ellen Svendsen baker til det store julemarkedet. Foto: Kristin Tufte Haga
FORBEREDELSER: Tori Bakke (til v) og niesen Ellen Svendsen baker til det store julemarkedet. Foto: Kristin Tufte Haga
På Skjerven gård i Maridalen er juleforberedelsene allerede godt igang, ikke minst med tanke på julemarkedets 10-årsjubileumet, i desember.

MARIDALEN: Det bakes lefser i den koselige stua fra 1600-tallet, på Skjerven Gård. Det går fort frem mot jul, og mye  skal på plass til det store julemarkedet i desember. Også markedsbodene.

Plass til flere utstillere

– Vi har en del faste, noen har faktisk vært her, vist frem og solgt, helt siden starten for 10 år siden. Veldig hyggelig det da! Men vi har plass til noen flere til årets julemarked 13. og 14. desember. Bare å ta kontakt, oppfordrer Tori Bakke på gården.

Les også: Landbruksministeren inn på tunet

Julemarkedene på Skjerven er populære, og mange tar turen dit markedshelgen i desember. Men det er ikke hva som helst som kan vises frem og selges på det tradisjonsrike julemarkedet.

Ikke juggel

– Nei, vi er nok kresne på hva vi ønsker på dette markedet. Tradisjonsrike håndverksprodukter og hjemmelaget er et stort pluss. Ikke noe juggel her. Dette skal være et julemarked hvor det også går an å lene seg tilbake og nyte førjulstemningen, legger Tori til.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere