RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ikke vær en pausefisk i eget liv!


De siste årene har Nina Kolrud selv endret kurs i livet sitt, og nå tilbyr hun andre hjelp til det samme, gjennom blant annet coaching og tankefeltscoaching. Foto: Fredrik Eckhoff
De siste årene har Nina Kolrud selv endret kurs i livet sitt, og nå tilbyr hun andre hjelp til det samme, gjennom blant annet coaching og tankefeltscoaching. Foto: Fredrik Eckhoff
- La ikke angst og uvisshet styre deg, slik at du ikke kommer igang med det du egentlig ønsker å gjøre her i livet, sier Nina Kolrud.

SMESTAD: Du kjenner kanskje Nina fra hudpleiesalongen på Røa, som hun drev inntil for to år siden. Da valgte hun å bryte opp og velge en ganske annen retning. Nina hadde allerede hatt interesse for coaching i mange år, og mens hun fremdeles jobbet med hudpleie, tok hun utdannelse som coach, blant annet innen NLP-coaching.

- Jeg har veldig lenge vært fascinert av dette, sier hun.

Ved siden av har hun også utdannet seg til tankefeltsterapeut og tilbyr gjennom sitt firma Manifest Coaching behandling i kjellerlokalet der hun bor mellom Smestad og Holmendammen.

Pausefisk?

- Hvis du føler at du ikke kommer i gang med det du egentlig ønsker å gjøre her i livet, blir du en pausefisk i ditt eget liv, sier hun.

- Hva mener du med det?

- Da blir du en som bare svømmer rundt og rundt i den lille, trygge bollen, i stedet for å våge deg ut "på havet", sier Nina.

- Tankefeltscoaching er en enkel og meget effektiv behandlingsform. Ofte er det nok med bare fire-fem behandlinger for å få et positivt resultat og et annet og mer positivt syn på seg selv og verden, sier Nina, som selv mener hun har funnet sin "passion" her i livet.

- Det er så viktig at folk finner sin "passion", hva de passer til og egentlig ønsker å drive med, sier Nina, som sier hun har sett hvordan folk blomstrer når de finner ut hvordan de vil leve og hva de vil bruke livet sitt til.

- Det er en stor hjelp til å få et godt liv både sammen med seg selv og andre! Det er noe av det jeg driver med, sier Nina.

Nytt syn på seg selv

- Hvordan foregår tankefeltscoaching?

- Tankefeltscoaching foregår gjennom samtale, kombinert med lett berøring av noen meredianpunkter i ansiktet og på hånden, forteller hun.

Nina forteller at hun har hjulpet flere som har vært skikkelig utladet.

- De har enten vært sykemeldt, eller vært på nippet til å bli det. Mange er slitne eller utladet, kanskje på grensen til å bli utbrent. Etter noen behandlinger får de fleste et helt annet syn på tilværelsen, et annet syn på jobben, sine medmennesker og sist, men ikke minst på seg selv, sier hun.

- Jeg har også hjulpet flere med å bli kvitt sosial angst, prestasjonsangst eller annen type angst. En som kom til meg i november, grudde seg til å gå i selskap, og unngikk i hvert fall å si noe særlig. Nå synes denne kvinnen det er morsomt å utfordre andre i samtaler og har holdt to taler, sier Nina.

- Det er fantastisk å se hvordan disse menneskene etter hvert blomstrer og finner frem til sitt egentlige jeg og den tryggheten vi alle har et sted der inne i oss bare vi får fatt i den.

Kan hjelpe mot mye

- Kan du gi noen flere eksempler på hva tankefeltscoaching kan hjelpe mot?

- Adferds- og konsentrasjonsproblemer, stress, alle former for angst, allergiproblemer, spiseforstyrrelse, hodepine og andre smerter, søvnproblemer, sinne og sorg, ramser Nina Kolrud opp.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere