RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Imponert over unggutta

MS Hockey måtte dele poengene med Gjøvik i onsdagens oppgjør i Manglerud Ishall, men nok engang stod unggutta frem og presterte for de kvalikjagende iskrigerne fra Manglerud.

Manglerud: - Jeg må faktisk nok engang si meg meget imponert over unggutta i laget som virkelig står frem. Jeg kan godt trekke frem Jonas Djupvik Løvlie og Sondre Dalberg (begge født i 1990) som meget gode eksempler på hva som bor av kvalitet i de yngre rekkene, skryter trener Jarl Eriksen etter en kamp som han som helhet kaller for en grei gjennomført kamp.

- Nære på

Selv om MS ledet dette meget spennende oppgjøret både 2-0 og 3-1, så var Gjøvik en hard nøtt å knekke og gjestene ga aldri opp kampen om poengene.

MS som har blitt vant med å produsere og prestere stort i sluttperiodene i årets 1. divisjon, klarte ikke å utnytte sin 4-3 ledelse satt inn av Peter Steinbø Andersen åtte minutter før slutt i midtperioden. I stedet scoret Gjøvik det eneste målet i den siste perioden i overtallsspill ved Dennis Pettersson og et noe uheldig hjemmelag måtte ta til takke med poengdeling.

- Vi var nære på, men hadde ikke helt marginene på vår side i siste periode. Jeg noterte meg for et stolpeskudd og en kjempesjanse der vi klarer å sette pucken over mål alene mot dems målvakt. Slikt skjer, men vi skal allikevel ta med oss alt det positive fra denne kampen. Gjøvik var en god motstander og vi fikk se en real og god hockeykamp her ikveld, fortsetter Eriksen til Nordstrands Blad.

Klar for U20

Under intervjuet med trener Jarl Eriksen, ble det klart at U20-landslagsjef Rune Gulliksen har tatt ut Patrik Molberg til samling og kamper som kan føre til at Molberg får delta i VM i Tyskland den andre uka i desember.
Gulliksen fikk også se en praktscoring fra Molberg da han mot slutten av den første perioden gikk fra egen blålinje, forserte alt og alle og plasserte pucken utagbart i mål bak Gjøvik's Viktor Gunnarson.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere