*Nettavisen* Nyheter.

- Jeg er feilsitert

Trude Dybendahl Hartz føler seg feilsitert. Mediauttalelsene er tatt ut av sammenhengen - selvfølgelig vet langrennsgruppen og jeg at kunstsnøprosjektet foreløpig er til utredning, sier hun.

Kjelsås Idrettslag v/ langrenn har oppnevnt en arbeidsgruppe for å få til en kunstsnøløype med utspring fra Solemskogen. Trude Dybendahl Hartz jobber sammen med gruppen, og beklager at media har gitt et feil bilde av sakens fakta.
Det er ikke langrennsgruppen eller min mening å gå ut å forhåndsannonsere prosjektet som "i boks", for det er det jo ikke.
Jeg har tvert i mot sagt at det er nå det starter. Selvfølgelig håper vi på å få til kunstsnøløyper gjennom Lillomarka. Finansieringen er ennå ikke helt på plass, men etter at prosjektet mottok 750.000 kroner i støtte fra DnB Nor er vi enda mer positive, sier Dybendahl Hartz.

Hun er sammen med langrennsgruppa klar over motreaksjoner til prosjektet.
Selvfølgelig respekterer vi at ikke alle er enige med oss. Denne saken har versert blant beboerne på Solemskogen siden i sommer - med etter min mening for lite riktig informasjon. Likevel tror vi mange beboere er positive til kunstsnøprosjektet, sier hun.
Vi jobber kontinuerlig med å vurdere løsninger som flest mulig kan godta, og som er gjennomførbare. For eksempel finnes det andre alternativer enn å plassere kanonene fast på Bueskytterbanen. Det finnes mer transportable anlegg som kan produsere snø lenger inn i marka - uten støysjenanse for beboere, sier Dybendahl Hartz.
Hun forteller at Kjelsås Idrettslag v/langrenn har egen representant i utredningsgruppen, og at gruppen vil bli kontinuerlig oppdatert på alternative vinklinger.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag