*Nettavisen* Nyheter.

- Jeg er slaven din

Hvis blikk kunne drepe. Jeg sier ikke mer...

Det er slutt på late dager og karbohydrater. Jeg har underkasta meg Haralds treningsregime.

Klikk på bildet for å forstørre.

Etter styrke er det pulsen som får kjørt seg.

Nå er jeg godt i gang med trening. Det er fortsatt like moro og jeg gleder meg til hver tirsdag og fredag.

Jeg har fortsatt med sirkeltrening. Det går mye lettere nå - og godt er det. Tok hele fem runder forrige tirsdag, da jeg trente sammen med Caroline. Det var moro og trene sammen med henne. Effektivt, selv om det ble litt skravling og. Vi skal jo ha det gøy også!

Jeg merker også at energien er mye bedre. Selv om mørke kvelder nærmer seg med stormskritt er det ingen hindring for å gjøre noe på kveldene. Her om dagen tok jeg meg en tur rundt Sognsvann sammen med en venninne fordi vi måtte finne på noe. Det er jo veldig bra.

Det har ikke bare gått i sirkeltrening. Jeg har også trent på de andre apparatene og mer sykkelintervall. Det var en fredag etter trening jeg følte at jeg kom til å bli veldig støl. Og jeg fikk rett. Tror ikke jeg gikk ordentlig på flere dager. Kjente det skikkelig i lår og rumpe, men det var en veldig god følelse selv om jeg hadde litt vondt. Hehe..

Da er det bare å lade opp til ny treningsøkt i kveld. Det blir sammen med Hege.

Haralds kommentar om Tina:

Gratulerer Tina! Du har skjønt det. Du er min slave (i likhet med alle de andre deltagerne i dette prosjektet)! Etter at du innså dette har heller ikke resultatene latt
vente på seg; bare i løpet av forrige uke har du blitt sterkere og mer utholdende. Nå gjelder det bare å vise samme disiplin i kostholdet også.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.