*Nettavisen* Nyheter.

- Jeg skal bli countryens svar på Dream Theater

Steff Nevers gleder seg til konserten på Rockfeller.

Countrysangeren Steff Nevers er i vinden som aldri før. Nå skal han ta oslobefolkningen med storm.

Oslo: - Det er stor interesse for countrymusikk i Oslo. Jeg spiller country med et innslag av rock, så det urbane countrymiljøet i hovedstaden passer meg bra, sier Steff Nevers til Lokalavisen.

Teknisk høyt nivå

Steff Nevers er høyaktuell med plata Closest To My Heart, en plate som har høstet gode kritikker av flere plateanmeldelser.

- Det er utrolig artig med den gode responsen og vi er svært fornøyd med plata, sier Steff Nevers.

Country Music People i England skamroste nylig artisten og skrev blant annet at det var pretty good damn songs artisten fra Drammen leverte.

- Hva kan publikum forvente på Rockefeller?


- Jeg er veldig fornøyd med selve bandet. Publikum kan forvente seg country med trøkk i. tillegg er det svært høyt teknisk nivå på alle i bandet, sier en selvsikker Steff Nevers.

Unge og gamle

På Rockefeller håper artisten at han treffer både unge og eldre blant publikum.

- Det er stor interesse for country og det er noe for alle generasjoner. Vi spiller kanskje litt mer rocka, men det er absolutt dansbar musikk.

- Hvem er din favorittartist?

- Jeg har hentet veldig mye inspirasjon fra Brad Paisley. Han er litt annerledes. Men jeg ønsker å være litt mer røffere enn han. Målet mitt er å bli countryens svar på Dream Theater, avslutter Steff Nevers.

Vinn billetter

Ønsker du å se Steff Nevers i aksjon på Rockefeller lørdag 25.juli? Da kan du være med i Lokalavisens konkurranse. Det eneste du trenger å gjøre er å sende en mail til andreas.lindbaek@lokalavisen.no hvor du svarer på dette spørsmålet:

- Hva heter Steff Nevers siste album. Merk e-posten med Steff Nevers og du er med på å vinne billetter til konserten.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag