RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg trodde Bogstadveien var trygg


Linn Gjerstad fikk anmeldt forholdet til slutt.
FOTO: Erik Tange
Linn Gjerstad fikk anmeldt forholdet til slutt. FOTO: Erik Tange
Forrige helg ble Linn Gjerstad overfalt av fire menn på vei hjem fra byen. Da hun skulle anmelde forholdet dagen etter ble hun avvist av politiet.

HOLTEGATEN/MAJORSTUEN: Noen få meter inn i gaten, mellom Oslo Mikrobryggeri og 7/eleven, ble hun omringet av fire menn.Hun ble slengt mot veggen og begynte å silblø fra hodet og nesen. Hadde det ikke vært for et forbipasserende venninnepar kunne det ha gått virkelig galt.

- Jeg trodde Bogstadveien var trygg, selv på natten. Det går jo alltid så mange folk her, sier hun.

Linn ble kjørt til legevakten med lettere hjernerystelse, øresus og store hevelse i bakhodet.

Avvist av politiet

Morgenen etter bestemte hun seg for å anmelde forholdet.

- Jeg ringte til vaktsentralen på sentrum politistasjon, og de ba meg komme ned på stasjonen for å levere anmeldelsen, forteller hun.

Som sagt, så gjort.

- I skranken på stasjonen får jeg derimot beskjed om at de ikke har kapasitet til å ta i mot anmeldelsen, og at jeg heller får komme tilbake dagen etter, forteller Linn.

Men heller ikke dagen etter vil politiet prioritere overfallssaken.

- Jeg blir fortalt at de kun er to stykker på jobb, og at de ikke har mulighet til å ta i mot anmeldelsen denne gangen heller. Det gir meg følelsen av å ikke bli tatt på alvor - det er ikke akkurat et sykkeltyveri det er snakk om. Siden saken allerede var loggført og politiet har flere vitner har de et fint utgangspunkt med tanke på etterforskningen, sier Linn.

Håper saken prioriteres

Dagen etter ringer hun vaktsentralen på ny. Denne gangen blir hun bedt om å oppgi bostedsadresse, for så å bli henvist til Majorstuen politistasjon. Da vi møter Linn på politistasjonen, har hun omsider fått anmeldt overfallet.

- Jeg ble tatt veldig godt i mot her på Majorstuen. Nå kan jeg puste ut igjen, og krysse fingrene for at saken blir prioritert, sier hun.

Lokalavisenfrogner.no kommer tilbake med mer

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere