RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jordal skole har engasjerte elever


Rita Paramalingam (10.kl), Leila Halilagic (9.kl), Mohammed Ali (8.kl) og Regine Anthonessen (8.kl) er storfornøyd med Jordal skole.
Rita Paramalingam (10.kl), Leila Halilagic (9.kl), Mohammed Ali (8.kl) og Regine Anthonessen (8.kl) er storfornøyd med Jordal skole.
Elevene ved Jordal skole synes at skolen har fått ufortjent dårlig rykte i media. Her er det engasjerte elever, sier de selv til Østkantavisa.

Jordal skole har opp igjennom tiden fått et negativt rykte på seg. Nå slår elevene selv tilbake.

- Vi kjenner oss ikke igjen i de negative omtalene skolen får. Det er et ufortjent rykte. Om det har vært noen episoder som ikke har vært bra, så er de faktisk åpne om det. Andre skoler bare dysser det ned, sier elevrådsleder Leila Halilagic til Østkantavisa.

Hun får støtte av Regine Anthonessen, Mohammed Ali og Rita Paramalingam.

- Her er det faktisk engasjerte elever. Jordal skole er en skole med mange kulturer og flertallet vil være med, sier elevene.

Rektor Sissel Gråberg Vatn, som ble ansatt i høsten 2008, er meget fornøyd med arbeidet som blir gjort på skolen.

- Jeg er enig med elevene. De ryktene stemmer ikke. Vi har et stort mangfold her og lærerne gjør en kjempejobb. Vi har klare regler og rutiner som samtlige lærere følger opp, sier hun til Østkantavia.

Hun ser at lærerne er oppriktig opptatt av elevene på Jordal.

- Lærerne er opptatt av elevene sine. På Jordal skole er vi også opptatt av å la elevene få vise seg fra sine beste sider. Derfor får de selv fordype seg i det de synes de er flinkest i, sier hun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere