RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Kjempemessig

Stovner skole er en av ni skoler i Oslo, Asker og Ski som får støtte av Posten til å bygge ballbinge. Rektor Trond Engblad var lykkelig da Lokalavisen overrakte han den gledelige nyheten.

Stovner: Stovner skole har hatt som målsetning at ballbingen til rundt 450.000 kroner skulle fullfinansieres uten å ta av skolens midler. Med Postens støtte ser det ut som målsetningen kan nås. I følge planen skulle byggingen allerede starte i går, og dermed bør skolen ha en ferdig ballbinge en gang ut i neste uke.
- Kjempeløft
- Det blir et kjempeløft for utemiljøet og for barna i området. Dette er noe både lærerne og elevene ved skolen har gledet seg til lenge, sier Engblad.
Ballbingen vil bestå av 200 planker. Skolen selger disse plankene til 500 kroner stykket. I tillegg til at selgeren får navnet sitt på planken de kjøper, får de fire billetter til å se Vålerenga i en Royal League kamp.
15. juni blir det offisiell åpning av ballbingen. Det planlegges en kamp mellom et lag fra skolen og Vålerenga. Nå jobbes det med å få Kjetil Rekdal og andre profilerte Vålerenga spillere til åpningen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere