RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Kjærlighet må være Nordstjernen


 
 
Mens tusenvis av osloborgere var samlet utenfor, snakket USAs president Barack Obama om kjærligheten som vår ledestjerne innenfor Rådhusets fire vegger, da han mottok Nobels Fredspris for en knapp time siden.

SENTRUM: Presidentens planlagte besøk i Norge varer som kjent i litt over 24 timer. Kollektivtransport og gater, særlig i Oslo vest, har vært preget av at verdens mektigste mann er i Oslo.

Gatespreringer omtrent rundt hele Grand-kvartalet, samt sperringer rundt Spikersuppa og opp mot Nibelinstituttet i Henrik Ibsens gate/ Parkveien gjorde bil-, trikke- , og buss-trafikk, samt ferdsel for fotgjengere, svært krevende på morgentimene i dag: Lettere blir det heller ikke utover ettermiddagen og kvelden.

Lokalvisen Frogner var i Slottsparken, mens presidentparet var på Slotts-visitt og til fotografering i Fugleværelset i Slottet.

Karl Johan var stappfull av folk, det samme var Spikersuppa og Rådhusplassen. Fakkeltog for og mot utdelingen av fredsprisen til Barck H. Obamam møtes på Eidsvolls plass kl. 18.00 i dag.
Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere