RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Klare for Sparta

Trener Geir Midtsian kan stille med nærmest fullt lag til neste seriekamp borte mot Sparta Sarpsborg.

Stavanger: Dersom det ikke blir flere skader eller røde kort mot Viking i cupen, er det bare Morten Enge og Carl-Erik Torp som må unnværes grunnet utestengelser på grunn av for mange kort.

MS har møtt Sparta to ganger i treningskamper før i år og begge har endt med seier, 3-1 i Østfoldhallen og 2-1 på La Manga i Spania. Sparta har startet bedre enn oss i serien, men jeg mener bestemt at toppnivået vårt er vesentlig bedre. De spiller i hovedsak en defensiv 4-5-1 formasjon, mens vi opptrer motsatt med fokus på angrep og offensivt spill. Etter flere gode resultater i det siste føler jeg at spillet vårt har "satt" seg, sier Midtsian.

Kampen mot Sparta blir den første prøven med den "nye" stallen, forklarer Midtsian.

Det ser veldig lovende ut. Thomas Sørum har levert så det holder og må få betegnelsen klassespiller. Lorenzo Caroprese er jeg også meget fornøyd med. Han opptrer meget tydelig og fremstår som den sjefen i forsvaret som han er hentet inn for å være, fortsetter treneren.

Når det gjelder Kjell Roar Kaasa, så jobber vi med saken. Du kan si at vi forbereder høsten med Kjell Roar som en joker og kanskje til og med i en midtstopperrolle, avslutter en optimistisk Midtsian. Ps. I tillegg har Edson da Silva (VIF) og Marius Ulekleiv (LSK) mottatt kontraktforslag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere