*Nettavisen* Nyheter.

- Klart jeg vil bidra!

(Korsvoll) Foto: Foto: Privat

– Jeg har ikke tenkt over at det jeg gjør har så stor betydning for nærmiljøet, men flott at det likevel syns, sier Roar Grønvold.

KORSVOLL: – Jeg ble veldig overrasket over nominasjonen – jeg har aldri tenkt over at jeg driver med så mye. Men veldig hyggelig at noen har lagt inn et godt ord for meg! sier Roar Grønvold.

Og det er mye Roar gjør for nærmiljøet; da familien flyttet fra Kjelsås til Korsvoll, engasjerte Roar seg i langrennsgruppa. Etter hvert ble det barneidrettsgruppe, og Roar kjørte gjerne opp løyper med egen scooter! Så dro han i gang tilbud for psykisk utviklingshemmete i Korsvoll IL.

– Jeg la frem planene til IL’et for NAV, og etter hvert fikk vi startet opp. Med hjelp av Kjetil Ørbeck ekspanderte gruppa. Nå har jeg drevet gruppa i 12 år, og det er nå rundt 17 stykker. Jeg har et personlig forhold til alle på treninga, og er venner med flere av de på Facebook, forteller Roar.

Ellers bidrar Roar med blant annet bygging av varden på Tyskertoppen hvert år, måker og sprøyter isen på Korsvollbanen, utvikler og vedlikeholder lysløypa og skileikanlegget bak Grinda, og sier aldri nei til dugnad.

– Barna våre driver jo idrett, og så klart vi stiller opp!

Ifølge kona Stine får faktisk Roar god tid til familien også, ved siden av jobben i Friluftsetaten, som blant annet løypekjører.


Klikk her for å stemme på din kandidat!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag