RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Klart vi er utrolig stolte!


Bydelspolitiker Ivar Kristiansen mottar prisen.
Bydelspolitiker Ivar Kristiansen mottar prisen.
Nordre Aker bydel vant kommuneprisen på 30.000 blanke kroner for «fremragende kvalietsarbeid» innen pleie- og omsorg!

NORDRE AKER: Nå er vi naturlig nok veldig glade! Vi fikk skryt for vår presentasjon under kvalitetskonferansen i går, og mange av de andre deltagerne sa at de ønsket å lære av oss. Klart vi nå er utrolig stolte!, sa en meget fornøyd bydelsdirektør Mona Taasen til Budstikka i går - og etter at kåringen var foretatt på konferansen.

Kvalitetsutvikling

Av 51 kommuner/bydel var tre nominert til hver av prisene i kategoriene oppvekst, pleie og omsorg og sykefraværsreduksjon.

Nordre Aker kjempet mot Modum og Vennesla om prisen, og var nominert innen pleie- og omsorg, med prosjektet «Kvalitetsutvikling i hjemmetjenesten».

Pengene inn i arbeidet

Og premien - som ble utdelt av kommunal- og regionaldepartementet ved minister Magnhild Kleppa - er på hele 30.000 kroner.

Pengene skal de ansatte bruke i samhandling innen pleie- og omsorgsarbeidet. Men vi skal nok også ha kake og feire dette! sier den glade bydelsdirektøren.

Mer om kvalitetskommuneprogrammet; www.kvaliteskommuner.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere