RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Kreativ gjeng

De møttes på et seminar i fjor og ble raskt glad i hverandre. Ingerid Louise Birkeland er ny dirigent i Sangverket.

Ris: - Dette er jo et kor som har kjent hverandre i mange år, men de har tatt meg raskt inn i varmen og latt meg føle meg som en av dem, smiler Birkeland mens hun sorterer i en betydelig bunke noter.

Utfordrende

Hun er utdannet sangpedagog, men tenkte umiddelbart at rollen som dirigent ville by på spennende utfordringer.
- Sangverket er et sjarmerende kor med stort potensiale som jeg gleder meg til å jobbe med. Målet er hele tiden å utvikle oss videre samtidig som vi tøyer grenser med de stykkene vi tar for oss. For øyeblikket har vi i tillegg et ønske om å få flere menn inn i koret, noe som kunne gjort gjengen ennå mer fullendt, sier Birkeland.

En gang til

Armer og lepper beveger seg i det hun leder Sangverket inn i en ny tekst. Samtlige stemmer skal fungerer godt sammen og ingen ting kan overlates til tilfeldighetene.
- Bra, det er veldig bra. Nå må dere jobbe med den engelske uttalen. Husk at det skal være engelsk og ikke amerikansk. Så, en gang til, vi tar det helt fra begynnelsen.
Vakre toner svever mot det høye taket i Ris kirke.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere