RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Krysser fingre og tær!


Tore Andersen
Tore Andersen
Det sier artist Tore Andersen om nominasjonen til "Spellemann 2009" for albumet "Right around the corner". Lørdag tar han seg fri fra jobben på Røa Elektriske.

RØA/SENTRUM: – Jeg er helt klart kjempefornøyd med nominasjonen, spesielt med tanke på at det var såpass mange påmeldte. Å bli nominert til Spellemann er faktisk nesten like stort som å vinne, sier Andersen.

De nominerte til "Spellemann 2009" ble offentliggjort på Grand Hotel i Oslo 25. januar. På listen over nominerte countryalbum var Tore Andersens tredje plate "Right around the corner".

– Jeg holdt på med denne platen lenge. Jeg startet i 2007 og spilte inne det meste da, men den ble utsatt en liten periode og ble ikke gitt ut før i mars 2009, sier han.

Andersen har produsert og skrevet materialet til platen selv, men er sjarmerende beskjeden på spørsmålet om han tror han vinner på lørdag.

– Jeg tror ikke det, jeg vet jo blant annet at Jonas Fjeld er blant favorittene. Menjeg krysser i hvert fall fingre og tær, og gleder meg veldig til lørdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere