RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Kunne godt ha levert bedre


Petter Veland (t.h.) tapte et veddemål mot Christian Brink, og straffen var at han må sykle til Lyns bortekamp i Bergen sammen med en Brannsupporter. Begge foto: Lyn Media.
Petter Veland (t.h.) tapte et veddemål mot Christian Brink, og straffen var at han må sykle til Lyns bortekamp i Bergen sammen med en Brannsupporter. Begge foto: Lyn Media.
Petter Veland synes godt Lyn-spillerne kunne ha prestert litt bedre mot Brann etter at han syklet fra Oslo til Bergen for å overvære kampen.

BERGEN: - Jeg har aldri vært med på noe så tøft i hele mitt liv, og jeg måtte slite fælt for å holdene øynene åpne underveis i kampen, sier butikk- og billettansvarlig Petter Veland til Nordreakerbudstikke.no etter den 47-timers lange sykkelturen fra Oslo til Bergen.

Veddemål

I 2007 inngikk nemlig Veland et veddemål med Christian Brink om at han ikke kom til å score på Brann stadion.

- Da han startet på benken så det hele ganske lyst ut, men så ble han byttet inn, og stanget jaggu meg ballen i mål. Jeg ble selvsagt glad for målet, men så scoret de to mål til på overtid, og da var kvelden ganske mørk. Ikke bare tapte Lyn, men jeg måtte sykle til Bergen. Makan til uflaks, sier Veland.

På bunn av tabellen

Veland kom seg derimot helskinnet gjennom turen frem til Brann stadioen. Like bra gikk det kanskje ikke med Lyn-spillerne i går. Med søndagens 2-1-tap, ligger de nå på bunn av tabellen.

- Jeg synes godt gutta kunne levert bedre siden jeg hadde syklet så langt, men det verste i verden er ikke et tap i Bergen, selv om det føltes surt der og da, sier Lyn-supporteren.

Hva synes du om kampen? Besøk vår spillerbørs, og vær med å kåre månedens Lyn-spiller her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere