RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Må bli Hallan

Mange begrunnet stemmene til Knut Chr. Hallan. Her er et lite utvalg.

Må bli Knut Chr. Hallan. Entusiastisk og uredd miljøvernforkjemper med ansvar og omsorg for nærmiljøet og den oppvoksende slekt.

Per Mauseth


Jeg vil stemme på Knut Chr. Hallan. Jeg har vært gift med ham i snart 40 år og ingen kjenner hans engasjement for noe han brenner for som jeg gjør. Når han går inn for en sak er det ingen ting som kan stoppe ham. Han er 100% engasjert i det han gjør. Det har han til fulle bevist ved sitt engasjement i STOPP GIFTDUMPINGEN i Oslofjorden. Han gir seg aldri. Vi opplever oppturer og nedturer i denne forbindelse, men han er alltid optimist. Han sier han hittil har brukt 2765 timer, men jeg vet at det mye, mye mer. GRATIS FRIVILLIG - OG UTEN EGENNYTTE.

Gro Hallan


Årets navn er utvilsomt Knut Hallan. Hans utrettelige ståpåvilje for lokalsamfunnet og miljøet i Bunnfjorden skal en lete lenge etter.

Jan Gunnar Fjeldberg


Jeg vil med dette støtte oppunder Knut Chr. Hallan og den viktige saken han fronter som årets navn i 2008.

Bjørn Ølstad


Knut Hallan bør være årets navn for sin innsats mot et prosjekt, som er en skandale og som ikke er i nærheten av hva som ble presentert når vedtaket ble fattet.

Thomas Hartung


Knut Chr. Hallan for det flotte arbeidet han har gjort.

Tone og Frode TobiassonKnut Hallan fortjener å bli Årets navn for sin aldri sviktende kamp mot giftutslippet på Malmøykalven.

Asbjørn SæthreJeg stemmer på Knut Chr. Hallan og ønsker han lykke til videre med arbeidet sitt!

Margareth L. Barlien

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere