*Nettavisen* Nyheter.

- Madonna har inspirert meg

Madonna har satt mange viktige saker på dagsorden, sier Frank S. Rønning. Foto: Andreas Lindbæk

Frank Stoppelenburg Rønning fra Torshov har sikret seg billetter til begge Madonnas konserter i Norge til sommeren. - Hun har både motivert og inspirert meg opp gjennom livet, sier han.

TORSHOV: 28. og 30. juli spiller superstjernen Madonna for første gang i Norge. Begge konsertene går på Valle Hovin og billettene ble utsolgt like etter de ble lagt ut for salg.

VINN BILLETTER TIL MADONNA-KONSERTEN HER

- En unik artist

For Frank Stoppelenburg Rønning betyr Madonna fryktelig mye og han har vært fan siden han kjøpte albumet Erotica i 1992.

- Jeg er så utrolig fasinert av henne. Hun er helt unik som person og skiller seg ut fra andre artister. Madonna står for det hun mener og er absolutt ikke redd for å gå egne veier, sier Frank.

Han mener at artisten har banet vei for andre kvinnelige artister.

- Madonna spiller aldri kjedelig musikk. Hun behersker flere musikalske kategorier og er ikke redd for å prøve ut nye ting. Konsertene hennes er aldri like og man får en overdose av inntrykk, sier Frank som har sett henne tre ganger live.

Homofile og kvinner

Frank har siden han oppdaget artisten vært opptatt av å oppdatere seg på hva Madonna gjør.

- Jeg var kanskje litt mer fanatisk før, men når hun kommer med nye ting så vekkes den gode gamle fanatismen til live. Før klippet jeg ut alt jeg kom over med henne. Når internett kom ble det mindre av det, opplyser han.

I leiligheten på Torshov har han mange Madonna-effekter og en spesiell Madonna-hatt som han er veldig stolt av.

- Den hatten fikk jeg i forbindelse med et platekjøp i 2000. De fem første som kjøpte albumet Music fikk en slik rosa hatt. I tillegg har jeg mye bøker, alle albumene, klær, solbriller og diverse andre ting, opplyser han.

- Er det mange Madonna-fans i Oslo?

- Ja, det vil jeg tro. Men det er ikke en organisert fanskare. Madonna er størst blant kvinner og homofile menn, så det holdes temafester på utesteder med homotilknytting. Da går Madonna på videoer i bakgrunnen, mens man spiller hennes mange hits på høytaleren, sier han.

Frank Stoppelenburg Rønning er av en av de heldige som får oppleve Madonna på nært hold. Han har fått billetter til "Golden circle" under begge konsertene. Det vil si at han får stå helt fremst på Valle Hovin.

- Det blir to timer med energi. I sirkelen på Valle skal vi ha det moro og danse. Jeg ser virkelig fram til artistens første konsert i Norge, avslutter han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag