*Nettavisen* Nyheter.

- Målet er utgivelse resten av livet

Et av bildene som er i den nye fanzinen.

Fredag 24.mai lanseres første nummeret av fanzinen ALBUM #1som er utgitt av kunstnerne Eline Mugaas og Elise Storsveen.

Klikk på bildet for å forstørre.

 

ALBUM #1 er en slags kunstnernes show and tell og inneholder materiale fra Mugaas og Storsveens omfattende bilde samlinger.

- Det er 40 sider bare med bilder. Vi har samlet fra blader og bøker, både nye og gamle, sier Elise Storsveen til Østkantavisa.

Bildene er klippet rett ut og de er hovedsakelig fra 1970-tallet.

- Bildene som blir presentert er anonyme. Mange av dem er illustrasjonsfoto. En fellesnevner er at de gjenforteller tiden jeg og Eline vokste opp i. Vi har ikke behandlet eller gjort noe med bildene og de går rett inn i boka. En veldig enkel form og dermed er de veldig lik de gode, gamle fanzinene, fortsetter hun.

Ut livet

De videre numrene vil basere seg på innhentet materiale fra inviterte kunstnere. Deretter vil det følge to utgivelser per år.

- Målet vi har satt er at vi skal gi ut to nummer resten av livet. Det er et ambisiøst mål, men jeg tror vi skal greie det, ler Elise Storsveen.

Hun tror at de vil få inn mange flotte bilder fra kunstnerne de har utfordret.

- Vi vet at alle har et bilde som de har klippet ut og tatt vare på. Noe som betyr en del for de. Det er nettopp slike bilder vi ønsker å vise folk med denne boken.

- Dele info

- Hvem passer denne boken for?

- Vi har ikke tenkt særlig på en spesiell målgruppe. Vi ønsker kun å dele infoen vi har og gi folk den gleden vi har hatt med å samle sammen bildene. Men jeg tror at det passer spesielt for folk som interesserer seg for bilder, sier Elise.

Lanseringen foregår i Schweigaardsgt 34 D, 2 etasje fredag 24.mai klokken 19.00.

De oppfordrer folk til å være tidlig ute med å slå kloa i ALBUM #1. Den kommer ut i et opplag på kun 200 ex og koster kr 100,-.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag