RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skywalkers, fra venstre Mathias Holst, Kristian Moxnes og Haavard Flaat, flankert av ukjent kvinne og Hans Chr Amlie -Delegasjonsleder.
Skywalkers, fra venstre Mathias Holst, Kristian Moxnes og Haavard Flaat, flankert av ukjent kvinne og Hans Chr Amlie -Delegasjonsleder.

- Medalje innen rekkevidde

Skywalkers ligger foreløpig på en andreplass i fallskjerm-VM.

KJELSÅS/ULLEVÅL: Etter tredje dag i VM i Fallskjermhoppping er over halvparten av de planlagte hoppene i alle kategorier gjennomført.

Skywalkers, laget som består av Mathias Holtz fra Kjelsås og Kristian Moxnes fra Ullevål, i tillegg til Haavard Flat som filmer, ligger på en andreplass når det gjenstår tre runder av grenen "Freefly". Guttene har tilsammen oppnådd 43,7 poeng totalt, og ligger med dette 1,6 poeng bak Framkrike.

Artistisk

- Skywalkers presterer meget godt, og er det eneste av de norske lagene med reelle medaljemuligheter under dette VM. De har anlagt bart, uvisst om det er å forbedre luftdyktigheten, men gudene skal vite de klarer å fly lell, sier Jens A. Mørch til Nordreakerbudstikke.no. Mørch er i Frankrike sammen med VM-deltakerne.

Holtz og Moxnes utgjør Norges førstelag i disiplinen "Freefly", en mer artistisk disiplin enn klassisk formasjonshopping, hvor deltakerne står like mye på hodet som oppreist.

Siste hopp i dag

Været har vært svært skiftende, med til dels mye vind, og kraftige byger. Men en dyktig arrangørstab har sørget for full utnyttelse av de gode perioder, uten å gå på akkord med sikkerheten.

Duoen fra Nordre Aker skal etter planen gjennomføre sitt siste hopp onsdag, men det er fortsatt uvisst når.

Nordreakerbudstikke.no følger resultatene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere