RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Mot VIF starter alvoret

Skeid har hatt en sesongoppkjøring preget av rot og usikkerhet. Men trener Ole-Kristian Vikan gleder seg til å møte Vålerenga.

TORSHOV: Østkantavisa vet at sesongoppkjøringen til Skeid så langt har vært trøblete.

Halvannen måned før seriestart, er ikke troppen i nærheten av å være komplett, og tidvis har det også vært få spillere på trening.

Per dags dato er det bare noen få som er under kontrakt med 2. divisjonsklubben Skeid.

I tillegg herjer fortsatt de økonomiske problemene Torshov-klubben, som i fjor måtte avslutte forholdet med trener Arild Stavrum og kutte kraftig i spillerlønninger for å redusere kostnader.

«Nye Skeid»

Skeids nye trener, Ole-Kristian Vikan, innrømmer at klubben har hatt «startvansker i 2011», men den tidligere Frigg-treneren velger nå å kun fokusere på det positive.

Fredag venter byrivalen i Vallhall.

– Mot VIF starter på mange måter alvoret, og oppbyggingen av «nye Skeid». Nå ser vi bare framover. Jeg gleder meg veldig, sier Vikan.

Men Skeid-treneren innrømmer at kampen mot VIF blir beintøff.

– Det er en oppgave vi ikke er klar for rent spillemessig. Vi vil bli straffet både offensivt og defensivt, og det kan bli stygt. Men det ligger mye læring i en slik kamp.

Satser offensivt

Vikan har ingen planer om gå defensivt ut mot Martin Andresen og co.

– Det dummeste vi gjør, er å spille på en måte vi ikke kommer til å gjøre når seriespillet starter, sier Skeid-treneren, og fortsetter:

– Vi skal gå rett i strupen på VIF, og sette vårt preg på kampen.

Skeid innleder årets 2. divisjon hjemme mot Fram Larvik 9. april.

– Hva er ambisjonene?

– Det er mange som har forventninger til Skeid, men Tromsdalen har nok fått en liten tjuvstart på oss, og er favoritt. Men de skal ikke føle seg for trygge.

– Det bor masse ferdigheter i de spillerne vi har, og jeg er sikker på at vi kommer til å få på plass en slagkraftig tropp, sier Ole-Kristian Vikan.

PS! Kampen mellom Vålerenga og Skeid starter i Vallhall fredag klokka 17.15.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere